Liber la vaccinare! De astăzi, orice român se poate imuniza fără programare cu serul produs de AstraZeneca

Foto: Profimedia

Vineri, 16 aprilie, începe vaccinarea fără programare cu serurile AstraZeneca, anunță reprezentanții Campaniei de Vaccinare din România.

Orice român – care dorește să se vaccineze cu AstraZeneca împotriva Covid-19 – o poate face fără programare, la orice centru de vaccinare, începând din 16 aprilie.

Potrivit mesajului postat pe Facebook de către reprezentanții campaniei, vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului.

🇷🇴 Începând de mâine (16 aprilie): vaccinare fără programare cu Vaxzevria (AstraZeneca) ❗ Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni. ‼️ Important: -Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare; -Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate; -Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului; -Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19.
Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri