Liberalii negociaza cu UDMR formarea unei majoritati in CJ Bihor. Bolojan pare dispus sa ofere inclusiv un viceprimar in Oradea

Primarul reales al municipiului Oradea ia in calcul o coalitie cu maghiarii atat in Oradea cat si la Consiliul Judetean Bihor, chiar daca cel putin in municipiu liberalii n-ar avea nevoie de UDMR pentru o majoritate absoluta.
„Am inceput negocieri cu UDMR. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare, sper sa existe o majoritate la Consiliul Judetean. Aceste intelegeri pot fi facute si la Consiliul Local Oradea”, a dezvaluit Ilie Bolojan in conferinta de presa de joi.

Coaliatia PNL – UDMR este considerata de primar cea mai buna atat din punct e vedere matematic cat si al realitatilor democrafice din judet. In plus, ar conferi o majoritate de doua treimi, necesara in cazul proiectelor importante. Varianta de alianta PSD-UDMR-ALDE e una de blocaj, spune primarul.

Tocmai pentru a nu se ajunge la realizarea acesteia, Ilie Bolojan a dat de inteles ca este dispus sa le ofere reprezentantilor UDMR si postul de viceprimar in Oradea. UDMR nu a anuntat inca ce aliante ia in calcul, liderii Uniunii interzicand complet orice declaratii pe acest subiect.

URMARESTE LIVETEXT SI VIDEO  TOATE DECLARATIILE PRIMARULUI

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri