Liberalii s-au incolonat, oficial, in spatele lui Dacian Ciolos. Ilie Bolojan a condus sedinta Consiliul Național al PNL

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a condus, miercuri dupa amiaza, sedinta Consiliul Național PNL in care liberalii au aprobat asumarea platformei „Romania 100″ propusa de premierul Dacian Ciolos si au acceptat desemnarea actualului premier ca si candidat al liberalilor pentru functia de prim ministru.

Dupa mai multe discursuri, inclusiv cel al premierului, prezent si el la sedinta PNL, Bolojan a supus la vot cele doua subiecte de pe ordinea de zi, ambele propuneri fiind votate de toti liberalii prezenti.

”Începând de astăzi în afara programului de guvernare am preluat în programele noastre şi Platforma România 100”, a spus secretarul general Ilie Bolojan. ”Din acest moment PNL se prezintă în alegeri cu trei elemente: echipa de candidaţi la nivelul fiecărui judeţ, programul platfomă România 100 şi propunerea de premier, Dacian Cioloş”, a adăugat el, anunţ primit cu aplauze.

„Mult succes in campanie. Dumnezeu sa aiba in paza Romania. Doamne ajuta! a incheiat Bolojan sedinta. Vezi video:

Distribuie informația
Alte știri