Liberalii sunt îndemnați de liderul lor să participe la proteste

Ludovic Orban, președintele PNL, anunță că i-a îndemnat pe membrii și pe simpatizanții partidului să participe la protestele anunțate duminică seară împotriva modificărilor la legile justiției.

”Sunt solidar cu protestele de stradă anunţate împotriva modificărilor PSD la legile justiţiei. Am îndemnat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la aceste manifestaţii şi la orice acţiune de protest împotriva PSD. Ne vom bate pentru a împiedica adoptarea oricărei modificări care să permită controlul justiţiei de către PSD”, a scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL anunţă că şi liberalii vor organiza în următoarea perioadă manifestaţii pentru independenţa justiţiei, pentru stoparea involuţiei fiscale inițiate de PSD, pentru scoaterea învăţământului din zodia analfabetismului şi subfinanţării, pentru asigurarea dreptului la sănătate al românilor, notează News.ro.

Proteste faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei sunt anunţate, pe Facebook, pentru duminică seara, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Oradea.

Distribuie informația
Alte știri