Liceul „Lucian Blaga” va avea o sală multifuncțională, printr-un proiect de bugetare participativă

În ședința Consiliul Local de joi, 28 februarie, se vor supune aprobării indicatorii tehnico-economici pentru realizarea investiției ”Sală multifuncțională la Liceul Lucian Blaga din Oradea, str. Aleea Posada, nr. 1”, în cadrul primei sesiuni a programului de bugetare participativă.

Va avea destinație de sală de mese, sală pentru evenimentele de final/început de an/semestru, dar și pentru conferințe educative intinsă pe 424 mp. Investiția se va realiza din bugetul local, valoarea acesteia fiind de 1 milion de lei (fără TVA), iar durata de realizare va fi de 12 luni.

Liceul „Lucian Blaga” este situat în zona de vest a municipiului Oradea, pe str. Aleea Posada, nr. 1. A început să funcționeze din 15 septembrie 1966 ca școală generală, iar începând cu anii 1992 – 1993 unitatea de învățământ a fost ridicată la rang de liceu.

După aprobarea indicatorilor economici în ședința Consiliului Local de mâine, urmează să demareze procedura de licitație pentru realizarea proiectului tehnic și execuția propriu-zisă a investiției.

Distribuie informația
Alte știri