Licitație pentru de reabilitare energetică a Spitalului Clinic Județean Oradea și a Spitalului Municipal

S-a publicat pe site-ul instituției Primăriei Oradea www.oradea.ro anunțul de participare la licitația privind achiziţia publică pentru lucrările de reabilitare energetică a Spitalului Clinic Județean Oradea și a Spitalului Municipal. Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este16 aprilie, ora 15:00.

Valorile estimate pentru cele doua unitati medicale cu paturi sunt de 28,3 milioane de lei , respectiv 29, 5 milioane de lei. Finanțarea lucrărilor se va face din fonduri europene prin POR 2014 – 2020, Axa prioritară 3. Termenul de execuție pentru fiecare lot este de 18 luni.

Reabilitarea termică a celor două spitale va cuprinde următoarele lucrări: reabilitarea termică a anvelopei clădirilor; reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație; reabilitarea sistemului de instalații sanitare; reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat; înlocuirea unor ascensoare cu ascensoare performante din punct de vedere energetic; echiparea centralei termice cu echipamente specifice producerii apei calde, încălzirii/răcirii, ventilării.

Distribuie informația

Alte știri