Licitație pentru reabilitarea clădirii Filarmonicii de Stat din Oradea

Consiliul Județean Bihor a publicat în data de 17 septembrie 2019 pe SICAP licitația privind ”Execuție, reabilitare fațade, schimbare acoperiș, reparații tâmplărie, Oradea, strada Moscovei nr. 5 – etapa I”. Valoarea estimată a lucrărilor este 1,67 milioane de lei, fără TVA. Solicitările de clarificări pot fi depuse până pe data de 25 septembrie 2019, termenul de depunere a ofertelor fiind 10 octombrie 2019.

În această etapă vor fi realizate lucrări asupra corpului principal de clădire C1 (de la frontul stradal), și anume: reabilitarea fațadei principale, repararea parțială a șarpantei și învelitorii, repararea și înlocuirea tâmplăriei aferente fațadei principale.

”Chiar dacă face obiectul cererii de retrocedare înregistrată de Episcopia Romano-Catolică încă în anul 2002 la Comisia specială de retrocedare, mă bucură faptul că specialiștii noștri au reușit să formuleze soluția juridică ce a permis încheierea acordului cu reprezentanții bisericii, respectiv scoaterea la licitație a reabilitării clădirii din centrul municipiului Oradea”, a precizat Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor.

Durata preconizată a execuției lucrărilor este de 9 luni, iar documentația tehnică realizată de compania Atamora SRL a fost aprobată prin hotărârea Consiliului Județean Bihor nr. 118 din iulie 2019.

Distribuie informația
Alte știri