Licitație pentru realizarea lucrărilor de modernizare a 10 străzi din zona Gutenberg

Luni, 9 septembrie, Primăria Oradea a publicat pe site-ul instituției www.oradea.ro anunțul de participare pentru licitația privind elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC), proiectul tehnic pentru execuţia lucrărilor (PT), asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor și execuție lucrări pentru modernizarea a 10 străzi din zona Gutenberg.

Lucrările sunt licitate pe mai multe loturi și presupun:
Lot 1 – Modernizare strada Alexandru Papiu Ilarian
Lot 2 – Modernizare strada Aurora
Lot 3 – Modernizare strada Cărăbușului
Lot 4 – Modernizare strada Cheile Turzii
Lot 5 – Modernizare strada Dâmboviței
Lot 6 – Modernizare strada Digului, tronson între str. Navigatorilor și str. Pietrișului
Lot 7 – Modernizare strada George Bota
Lot 8 – Modernizare strada Ion Mincu
Lot 9 – Modernizare strada Năvodarilor
Lot 10 – Modernizare strada Arturo Toscanini

Data limită de depunere ofertă în SICAP este 08.10.209, ora 15:00, valoarea estimată este 3.363.671,02 lei fără TVA, iar tipul procedurii este licitație deschisă.

„Prin fonduri europene s-a aprobat modernizarea a trei străzi în această zonă. În schimb, administrația locală a considerat că e nevoie și chiar se impune modernizarea tuturor străzilor neasfaltate din acest cartier. Astfel, această zonă marginalizată își va rezolva problemele de acces și problemele de infrastructură”, a spus primarul Ilie Bolojan.

În total, cele zece străzi au o lungime de 1900 metri, iar o dată cu modernizarea străzilor se vor rezolva și problemele de canalizare pluvială. Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. CN 1014777 din data de 08.09.2019.

Distribuie informația
Alte știri