Licitație pentru spații comerciale în noul terminal al Aeroportului Oradea

Aeroportul Internațional Oradea a lansat procedura de licitație pentru ocuparea spațiilor comerciale destinate activităților de tip bar bistro și retail duty-free.

Pentru bar bistro sunt disponibile 3 spații, cu suprafețe de 68 mp + zonă depozitare 3 mp, 97 mp și 64 mp. Pentru magazinele duty-free sunt disponibile 4 spații, cu suprafețe de 79,5 mp, 69 mp, 37,5 mp și 38,5 mp.

Ofertele vor fi depuse la sediul Aeroportului (Calea Aradului, nr. 80, Oradea) până în data de 7.05.2024, ora 15:00.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în 8.05.2024, la ora 09:00 pentru spațiile destinate desfășurării activității de alimentație publică de tip bar bistro, respectiv ora 13:00 pentru spațiile destinate desfășurării activității de tip retail duty-free, la sediul Aeroportului Oradea.

Această licitație le oferă antreprenorilor oportunitatea de a-și dezvolta afacerile într-un mediu aflat în plină dezvoltare. Cu noile curse aeriene operate de companiile LOT și HiSky, care vor atrage călători locali și internaționali, afacerile vor avea expunere la un flux constant de clienți.

Detaliile privind condițiile de participare și documentația de atribuire pot fi consultate pe site-ul Aeroportului, https://www.aeroportoradea.ro/ro/, la secțiunea Informații Publice/ Licitații.

Distribuie informația
Alte știri