Liderul “Solidaritatii” oradene a trecut la cele vesnice

A fost odata ca niciodata, o familie mare cu peste 4500 de suflete care „roboteau” 6 zile din 7, la banda, in depozite sau in birouri, pentru a produce si livra incaltamintea ce purta marca „Olimpia”, atat in tara cat si in strainatate.

Daca inainte de 1989, termeni precum „manager” sau „marketing” erau considerati avangardisti, „Soli” a avut parte de un lider adevarat, inginerul Orest Staciuc fiind un profesionist de exceptie, o persoana carismatica si un desavarsit negociator. Tocmai de aceea, trecerea domniei sale la cele vesnice devine o pierderea si mai grea pentru intreaga comunitate care a avut privilegiul de a-l cunoaste.

Timpul nu va putea insa sterge din aminitirea celor care au trecut prin “Soli” un an, doi sau chiar decenii (si au fost mii), imaginea Omului care a a stiut sa faca ca lucrurile sa mearga intr-o fabrica complet neintegrata. Dumnezeu să-i dea odihnă binemeritată! Inmormântarea va avea loc luni, 23 octombrie 2017, ora 13.00, din Capela Haşaş. Întregii familii Straciuc, sincerele noastre condoleanţe.

Distribuie informația
Alte știri