Lidl își extinde rețeaua din România prin inaugurarea a două magazine. Unul va fi deschis în Oradea, luni, 31 octombrie

Lidl România inaugurează pe 31 octombrie două magazine, unul în Oradea, județul Bihor și unul în municipiul Bacău. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea peste 45 de locuri de muncă noi.

Noul magazin Lidl din Oradea se află pe Strada Ceyrat, Nr.27. Noua unitate Lidl din Oradea are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.330 m² și peste 125 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare al unității din Oradea va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Inaugurarea magazinelor Lidl din Oradea și Bacău continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România, transmit reprezentanții companiei. 

Distribuie informația
Alte știri