Livada de Vişini, spectacol, online gratuit, oferit de Teatrul Regina Maria

Teatrul Regina Maria invită publicul sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 20.00, pe pagina oficială de Facebook, pentru a viziona spectacolul Livada de Vişini, de A.P. Cehov, în regia lui Alexandru Dabija. Accesul va fi gratuit.

Spectacolul Livada de Vişini a avut premiera în toamna anului 2015 şi reuneşte o parte din cei mai apreciaţi actori ai Trupei Arcadia sub bagheta regizorală a lui Alexandru Dabija. Piesa montată pe scena TRM a fost a tradusă de Elisabeta Pop. Scenografia spectacolului este semnată de Florina Belinda Vasilatos şi Ianis Vasilatos.

Alexandru Dabija propune un spectacol prin care urmărește să-i redea lui Cehov ceea ce este al lui Cehov, și anume: comedia”.
Din distribuţie fac parte actorii: Richard Balint, Ioana Dragoş Gajdo, Anda Tămășanu, Denisa Vlad, Pavel Sârghi, George Dometi, Petre Ghimbăşan, Corina Cernea, Alina Leonte, Eugen Neag, Sorin Ionescu, Andrian Locovei, Ion Ruscuţ.

Durata spectacolului este 2 ore şi jumătate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri