” Liviu Dragnea este Masculul Alfa plin de hormoni care a pierdut o batalie”. Declaratia ii apartine deputatului liberal Ioan Cupsa

Parlamentarii PNL din Bihor au criticat, in ultima conferinta de presa din acest an, comportamentul PSD de după 11 decembrie şi felul în care Liviu Dragnea isi „umfla muşchii” la televizor. Cu totii admit insa esecul pe care l-au suferit in alegeri liberalii si faptul ca romanii i-au trimis in opozitie.

Deputatul Gavrila Ghilea isi doreste ca noul Guvern PSD, să-şi intre în atribuţii dar e convins ca nici 20% din promisiunile acestora nu au sorti de izbanda.

In schimb, Ioan Cupşa sustine ca liderul social-democrat,” Liviu Dragnea este Masculul Alfa plin de hormoni care a pierdut o batalie”. Faptul că a renunţat la „singura” propunere de premier in persoana lui Sevil Shhaideh, şi a făcut o alta este o gravă înfrângere a Masculului Alfa al PSD, considera deputatul liberal. Tot el remarca faptul ca PNL este un partid liberal cu un puternic filon conservator care trece printr-o criza de identitate.

Deputatul Florica Chereches, asteapta formarea Guvernului şi audierea în comisii a viitorilor miniştri pentru a intra în normalitate cât mai repede. Anticipează insa că liberalii vor avea un mandat dificil în opoziţie şi şanse mici să îşi ducă la îndeplinire programul cu care au candidat.

Distribuie informația
Alte știri