Liviu Sabau Popa: “Oradea ramane si fara cursele Blue Air dar administratia bihoreana nu are nicio vina”

Oradea ramane si fara cursele Blue Air (spre Bucuresti), de luna viitoare. Nici de aceasta data nu e vina Consiliului Judetean Bihor. Cel putin asa afirma consilierul local PSD, Liviu Sabau Popa. El sustine ca operatorii aerieni nu s-au plans niciodata de calitatea serviciilor oferite de Aeroportul Oradea, aflat in subordinea CJ Bihor, ci de rentabilitatea curselor.

In opinia lui Sabau, singurul motiv pentru care au plecat pe rand Ryanair si mai nou Blue Air este nivelul scazut al veniturilor oradenilor care nu le permite acestora sa plece des in strainatate cu avionul. El e convins ca liderii administratiei bihorene vor gasi cai pentru a atrage cursele dorite de locuitorii municipiului. Nu precizeaza insa in ce orizont de timp. In plus, „implicarea Primariei municipiului in rezolvarea acestei probleme, nu ar adduce plus valoare Aeroportului”, mai spune social-democratul.

In urma cu putin timp edilul Ilie Bolojan facea un apel deschis sefilor CJ Bihor pentru a se aseza la masa si a cauta solutii pentru ca Oradea sa redevina un punct atractiv pentru operatorii aerieni si sa aiba o cat de cat conectivitate cu Europa, ceea ce in acest moment lipseste cu desavarsire.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri