Locuință mistuită de flăcări în Sântandrei. Comunicat

Miercuri, 24 octombrie a.c., la ora 20.07, echipajele de pompieri ale Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Sântandrei.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la nivelul întregii locuințe, la camera cazanului și la nivelul unei magazii.

Cei 18 pompieri militari mobilizați la fața locului au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, lichidând incendiul în aproximativ 15 minute.

Incendiul, observat cu întârziere și generalizat cu repeziciune la întreaga casă, din cauza caracteristicilor constructive ale locuinței (structură ușoară, cu pereți din plăci de OSB), s-a soldat cu arderea casei, a unei magazii și a camerei cazanului.

Au fost salvate două construcții auxiliare și un ATV. Din fericire, nu au existat persoane rănite (în momentul producerii evenimentului nu se afla nimeni în locuință).

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri