Locuitorii de pe malul stâng al Crișului Repede din Oradea vor rămâne fără apă rece

Timp de două nopți, locuitorii de pe malul stâng al Crișului Repede vor rămâne fără apă potabilă. Potrivit CAO, sistarea este cauzată de „spălare programată a magistralelor de alimentare cu apă.

Luni spre marţi, respectiv 7/8 octombrie, în intervalul orar 22-8 vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede (cu excepţia zonelor din Cartierele Grigorescu, Ioşia, Ioşia Nord şi Splaiul Crişanei, respectiv zonele străzilor Calea Aradului şi Decebal).

Marţi spre miercuri, respectiv 8/9 octombrie, de la ora 22:00 la ora 8 vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede din zonele Cartierelor Ioşia, Ioşia Nord şi Splaiul Crişanei, respectiv zonele străzilor Calea Aradului şi Decebal.

Consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezerve de apă suficiente. „În anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate ai apei”, mai precizează reprezentații CAO. În cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, puteți să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Distribuie informația
Alte știri