Locuitorii din Alesd sunt asteptati intr-o calatorie memorabila in „Lumea minunată a mătuşilor”

Evenimentul din 2 martie, se va desfasura la Biblioteca orăşeneasca „Octavian Goga”, incepand cu ora 17, avand-o ca invitat special pe Simona Le Roy, expert francez (de origine română) în domeniul educaţiei copiilor, părintele metodei PAF.

Întâlnirea va consemna si un vernisaj al lucrărilor de artă ale copiilor din oras, momente de muzică, poezie și basm. Despre modul în care mătușa este ilustrată în literatura română va conferentia prof Simpronia Mitrea.

Si tot referitor la acest subiect, invitatul special cu radacini in Alesd, Simona Le Roy spunea candva: „Mătuşile şi unchii mei sunt cele mai frumoase şi mai înţelepte făpturi din întreaga Galaxie. Ani la rând am fost prinţesa lor răsfăţată, copilul căruia s-au străduit să-i netezească toate cărările şi să-i umple ochii cu stele. De fiecare dintre ei mă leagă amintiri extraordinare. Fiecare dintre ei mi-a arătat o nuanţă a iubirii, ajutându-mă astfel să percep infinit de profund şi duios oamenii”. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Distribuie informația
Alte știri