Locuitorii din Sinmarin dar si parte dintre oradeni sunt inca fara apa calda la robinete. Vezi explicatiile primite de la Termoficare

Incepând de luni 12 iunie, ora 19.00, a fost reluată treptat furnizarea apei calde de consum dinspre cartierul Rogerius către Nufărul. Asta ca urmare a finalizării lucrărilor de reparații și investitii realizate la rețelele termice primare.

Pana marti, 13 iunie, ora 11.00, a fost reluată furnizarea apei calde pentru aproximativ 75% din punctele termice din Municipiul Oradea. Probleme sunt insa pentru consumatorii alimentați din punctele termice situate in cartierele Velența, Nufarul 2, Nufarul 3, strada Horea și localitatea Sinmartin.

“Pe masura atingerii parametrilor agentului termic primar, estimăm că reluarea furnizării apei calde de consum pentru zonele de mai sus se va realiza treptat pană cel tărziu ora 22.00” sustine Dan Cretu, purtator de cuvant la Termoficare.

Pentru informaţii privind stadiul reluarii furnizarii agentului termic, oradenii pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800( număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Distribuie informația
Alte știri