Locuitorii zonei Beius-Stei pregatesc miscari de protest pe traseul drumului national 76

De cateva zile, oamenii se organizeaza pe Facebook si promit ca vor iesi in strada in data de 8 iunie, nemultumiti de starea dezastruoasa a soselei care face legatura dintre Rabagani si Stei.

„A VENIT TIMPUL !!!!! AVETI OCAZIA SA ARATATI CA VA PASA !!! 8 IUNIE 2016 !!! ORA 16,30 !!! RIENI !!! STEI !!! BEIUS !!!! DACA EI NU VOR, NOI VREM !!!! MITINGURI SIMULTANE IN TREI LOCATII PENTRU A ATRAGE ATENTIA CELOR CE NE GUVERNEAZA CA SI NOI FACEM PARTE DIN UNIUNEA EUROPEANA !!! AU TRECUT 10 ANI DE PROMISIUNI SI MINCIUNI !!! AJUNGE !!!”, au anuntat administratorii paginii de facebook „Drumul National 76”.

Tentative de protest, au mai existat in aceasta primavara. O actiune spontana trebuia sa aiba loc in Beius, chiar inainte de Paste, insa pana la urma, aceasta a fost anulata. Acum insa, oamenii au fost impulsionati si de o serie de emisiuni difuzate de National TV, inclusiv de la marginea mult prea neterminatului drum, la care au participat politicieni si sefi CNADR. Locuitorii zonei au inteles, in urma dezbaterilor televizate, ca sansele de a circula in conditii decente intre Oradea si Stei, sunt aproape nule in urmatorul an, asa ca au decis sa iasa in strada in 8 iunie.

Pana atunci, a fost creat un eveniment, tot pe Facebook, care a fost distribuit de cateva sute de persoane: https://www.facebook.com/events/1231411573535679/

beius-stei

Distribuie informația
Alte știri