Locuri de muncă în sectorul agricol, în Spania pentru primăvara lui 2018

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă ANOFM, prin serviciul de ocupare Eures România, oferă 800 locuri de muncă vacanţe la nivel naţional (din care 200 pentru cupluri) în Spania, pentru muncă sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp, cu vârstă cuprinsă între 18–50 ani), pentru primăvara anului viitor. Nu se solicită experienţă în acest domeniu. Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, perioada estimată de angajare fiind februarie-martie 2018.

Timpul de lucru va fi de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite în șapte zile, una din ele fiind zi liberă ce ar putea să nu coincidă cu ziua de duminică. Salariul oferit este de 40,43 euro/zi, plătibili prin transfer bancar. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date în vederea participării la selecție va conține o cerere tip, care se completează la sediul instituției, adeverință medicală cu mențiunea “apt de muncă” și o copie a unui act de identitate.
Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri