Locuri de munca in strainatate prin reteaua Eures. Informatii suplimentare la AJOFM Bihor

Reţeaua Eures pune la dispoziţia celor interesaţi, sute de locuri de muncă în Uniunea Europeană, domeniile fiind variate iar salariile atractive. Cele mai multe sunt in Italia, Danemarca, Marea Britanie si Germania.

În Italia sunt disponibile în acest moment 220 de locuri de muncă, din care 100 pentru infirmieri, 80 pentru asistenţi medicali generalişti şi 40 pentru asistenţi medicali.

În Danemarca sunt 185 de locuri disponibile, din care 150 pentru culegători de mazăre, 30 pentru culegători de căpşuni, patru pentru operatori de maşini ambalare şi unul pentru horticultor.

Pentru Marea Britanie sunt vacante 154 de locuri de muncă, din care 125 pentru îngrijitori persoane la domiciliu, 19 pentru îngrijitori de persoane şi 10 pentru asistenţi medicali.

În Germania sunt 106 locuri de muncă, dintre care opt pentru bucătari, opt pentru personal servire clienţi, opt locuri pentru ospătari, cinci pentru operatori CNC, cinci pentru personal în gastronomia de sistem, cinci pentru operatori maşini, cinci pentru mecanici auto, două pentru poziţia de commis de cuisine, două locuri pentru junior sales representative, două pentru mecatronişti, două pentru mecanici industriali, două pentru lucrători în producţie, două pentru tehnicieni laborator de fizică, două pentru cameriste/roomboy, două pentru specialişti restaurant şi altele.

Condiţiile de muncă, ofertele de cazare, transport dar şi cerinţele şi condiţiile aferente fiecărui post pot fi consultate online, pe pagina eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM Bihor, de unde pot primi informaţii suplimentare din partea consilierilor.

Alte știri