Locuri noi de joacă în Criștioru de Jos, finanțate cu premiul de la ,,Luna curățeniei” 2021

Primăria comunei Criștioru de Jos, una dintre cele șase primării care a câștigat premiul I la „Campionatul bihorean al curățeniei”, ediția 2021, a investit cei 100.000 lei în amenajarea unor locuri de joacă pentru copii și a unor incinte de depozitare a deșeurilor.

Locurile de joacă au fost amenajate în satul Criștiorul de Jos (valoare: 46.943 lei), Poiana (16.146 lei) și Săliște de Vașcău (12.098 lei).

În comună au fost amplasate incinte metalice cu pubele pentru colectarea separată a deșeurilor. Valoarea celor patru platforme de deșeuri se ridică la 26.201 lei.

ADI Ecolect Group a desfășurat în luna Iunie, anul trecut campania „Iunie – Luna curățeniei în județul Bihor”. În cadrul acestei campanii a fost organizat concursul „Campionatul bihorean al curățeniei”. Acesta s-a desfășurat în cele șase zone de implementare a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID)***. Fiecare unitate administrativ-teritorială (UAT) dintr-o zonă a concurat doar cu celelalte UAT-uri din zona sa. Astfel, au fost decernate 18 premii, câte 3 locuri în fiecare zonă.

În urma concursului, șase primării au câștigat câte 100.000 de lei, marele premiu. Pe lângă Criștioru de Jos, ceilalți câștigători sunt orașele Aleșd și Marghita și comunele Biharia, Cociuba Mare și Sălacea.

Ediția de anul acesta a campaniei „Luna curățeniei în județul Bihor”, organizată deAsociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Group (ADI Ecolect), s-a desfășurat în luna mai. Rezultatele vor fi prezentate în luna iunie.

Distribuie informația
Alte știri