Luca Popa de la CSM Oradea, în probe la Inter Milano

Luca Popa, fotbalist legitimat la CSM Oradea, component al echipei ACS CAO 1910 Oradea, se află în teste la celebra echipă italiană de fotbal Inter Milano. Sportivul născut pe data de 14 decembrie 2005 este unul dintre cele mai de perspectivă talente ale fotbalului bihorean.

În vârstă de doar 14 ani împliniți, Luca este component al echipei naționale U15 a României. El a înregistrat deja patru selecții la acest lot. Popa a punctat deja pentru această echipă în meciul disputat cu Republica Moldova, scor 3-0. Titularizat, Luca a înscris primul gol al partidei desfășurate la începutul lunii octombrie.

Pe parcursul anului 2019, Popa a participat la diferitele acțiuni de selecție a celor mai de perspectivă jucători ai generației 2005 din întreaga țară. El i-a convins pe antrenorii și managerii departamentelor de specialitate ale Federației Române de Fotbal și a fost inclus în lotul reprezentativei U15 pentru mai multe acțiuni, cel mai recent pentru dubla cu Cipru, desfășurată în luna noiembrie 2019.

Pe parcursul sezonului competițional 2019/20, aflat în curs de desfășurare, alături de CAO 1910 Oradea, Luca Popa a câștigat toate meciurile disputate în Liga a 4-a, având punctaj maxim la jumătatea stagiunii.

Alte știri