UPDATE: Luceafărul Oradea a pierdut disputa cu olimpia Satu Mare

UPDATE: FC Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă în cadrul etapei a 5-a din Liga a II-a, pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. Deşi a jucat minute bune cu doi oameni mai puţin pe teren, Muntean şi V. Pop fiind eliminaţi, Olimpia a câştigat cu 1-0 prin reuşita de la mare distanţă a lui Onicaş (90+4).

Noul antrenor ,Erik Lincar spera ca elevii sai sa vina de la Satu-Mare macar cu un punct. Confruntarea se anunţă una extrem de dificila, fiind recunoscut faptul că adversarul evoluează bine pe teren propiu, unde de foarte puţine ori clachează.

In clasament, după patru runde Olimpia Satu Mare ocupă locul VII, cu nouă poziţii mai sus decât Luceafărul, are 7 puncte, după două victorii şi un rezultat de egalitate.
De partea cealaltă, formaţia orădeană se situează pe poziţia XVI-a, cu doar 3 puncte, în urma unei singure victorii în patru runde.

Din fericire Erik Lincar, nu are probleme de efectiv înaintea acestei dispute. Ba mai mult, exclus din lot săptămâna trecută de fostul antrenor Florin Farcaş, mijlocaşul Marius Feher a fost reprimit la antrenamente odată cu instalarea noului tehnician.

Distribuie informația
Alte știri