Luceafărul Oradea nu se mai retrage din Liga 2!

Luceafărul Oradea, echipă care nu sa prezentat în ultima etapă din Liga 2 și care, la următoarea „abatere”, ar fi fost exclusă din campionat, a scăpat ca prin urechile acului.

Ioan Blidaru, fostul acționar majoritar al clubului, i-a pasat echipa lui Nicolae Sarcină, un om de afaceri din Târgu Jiu, care a preluat anul acesta și o divizionară C, ACS Șirineasa.

Ioan Blidaru a renunțat la club după meciul Luceafărul – Dacia Unirea Brăila, scor 3-4, partidă asupra căreia au existat suspiciuni de blat pentru pariuri. Atunci, jucătorii au fost anunțați că sunt liberi să plece, iar mulți și-au găsit alte formații.

Luceafărul nu s-a prezentat la meciul cu FC Argeș și dacă ar fi repetat absența la jocul cu Chindia Târgoviște, ar fi fost exclusă, conform regulamentului.

Nicolae Sarcină, care vrea neapărat să aibă o echipă în eșalonul al doilea, fapt pentru care a negociat preluarea grupărilor Pandurii, Foresta Suceava sau Sportul Snagov, a reușit, până la urmă, să pună mâna pe un club din Liga 2: Luceafărul Oradea.

În conducerea clubului va lucra Eugen Pârvulescu, fost conducător la Pandurii și la Gaz Metan Mediaș. Antrenor va fi numit Cristian Dulca, fostul selecționer al naționalei de tineret.

În sezonul precedent al Ligii 2 au existat patru „dezertări” pe parcurs, iar la nivelul Ligii 3, haosul e și mai mare. Au existat cazuri de echipe care s-au retras în ultimul moment, dar și altele care au fost mutate de pe o zi pe alta dintr-o serie în alta.

Distribuie informația
Alte știri