„Luceferii” au remizat in deschiderea etapei a 21-a din Liga a II-a, ultima din acest an. Ii asteapta meciul cu Astra Giurgiu

Fotbalistii bihoreni au terminat la egalitate 0-0 duelul cu CS Afumaţi jucat în deplasare. Fiecare dintre cele două echipe au irosit şanse importante de a marca într-un joc desfăşurat pe un teren destul de greu.

Raportul ocaziilor mari de a înscrie a fost de 3-2 în favoarea orădenilor. Acest punct obţinut de bihoreni îi ajută să urce o poziţie în clasament.

Pentru echipa patronată de Ioan Blidaru urmează un meci de gală, joi, 15 decembrie, de la ora 13.30 pe Stadionul Iuliu Bodola, din Oradea, atunci când va înfrunta campioana României şi singura echipă românească calificată în „primăvara” europeană, Astra Giurgiu.

La partida care va conta pentru optimile Cupei României intrarea spectatorilor va fi liberă cu excepţia tribunei oficiale, unde accesul se va face doar pe bază de invitaţii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri