Lucian Romașcanu, suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD, după limbajul suburban folosit la adresa jurnaliștilor

Foto: news.ro

Cu o zi înaintea Congresului PSD, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a avut o ieșire nervoasă la adresa presei, folosind un limbaj suburban cu referire la jurnaliștii aflați la sediul central al social-democraților.

Prezent în sala de conferințe a PSD, în așteptarea reporterilor care se aflau în curtea partidului și, la rândul lor, îl așteptau pe Marcel Ciolacu, Romașcanu s-a enervat și, neștiind că microfoanele camerelor de filmat sunt pornite, a spus: „O să mai primească o p… în c… toți”.

Lucian Romașcanu a fost suspendat vineri din funcția de purtător de cuvânt al PSD, în urma difuzării înregistrării în care a fost auzit folosind cuvinte triviale la adresa presei.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al PSD și-a prezentat scuze pe facebook pentru limbajul folosit la adresa presei, susținând că este nervos din cauza contextului politic fierbinte, generat de racolările făcute de PNL în rândul PSD-iștilor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri