Lucrări avansate la modernizarea unui drum montan din Bihor/ Ilie Bolojan: ”Va fi asfaltat integral până în vara anului viitor”

Lucrările de modernizare și asfaltare a drumului județean ce leagă comuna Dobrești, prin Luncasprie, de comuna Roșia, avansează spre ultimii 2 km.

Lucrările la acest tronson de 11,5 km lungime au început din primăvara acestui an dinspre Dobrești spre Luncasprie. Drumul a fost consolidat, șanțurile și podețele refăcute, iar carosabilul asfaltat. Pe teritoriul localităților Dobrești și Luncasprie lucrările sunt în cea mai mare parte realizate.

În această perioadă se lucrează la ieșirea din Luncasprie, în zona de pădure, pe ultima porțiune a drumului, până la joncțiunea cu drumul județean ce leagă Beiușul, prin Roșia și Bratca, de Borod.

Drumul va fi asfaltat integral până în vara anului viitor. Acest drum va asigura o legătură mai scurtă pe relația Sâmbăta-Dobrești-Bratca-DN 1.

Mulțumesc colegilor de la direcția tehnică, constructorilor și Primăriei Dobrești pentru stadiul în care au ajuns lucrările.

Distribuie informația
Alte știri