Lucrări de Beethoven la Filarmonică pentru melomanii din Oradea

Iubitorii de muzică clasică sunt invitați azi, de la ora 19:00, în Sala de concerte „Enescu-Bartók” . Vor putea audia trei compoziții de excepție ale marelui compozitor Ludwig van Beethoven („Coriolan” – uvertura; „Concertul nr. 3 pentru pian şi orchestră în do minor”; „Simfonia a VII-a în La major”).

Solistul invitat este Balog József, considerat unul dintre cei mai talentaţi pianişti ai generaţiei sale, ce desfăşoară o bogată activitate concertistică în Europa, America şi Asia, colaborând cu mai multe orchestre din întreaga lume.

Dirijorul concertului va fi Gábor Ferenc, din Germania, originar din România, membru al Israel Philharmonic Orchestra. Muzicianul se implică și în proiecte de colaborare cu numeroase orchestre şi ansambluri de tineret (de exemplu, Jugendfestspieltreffen Bayreuth sau Landesjugendorchester NRW). Din 2002, colaborează constant cu Sinfonietta92 (una dintre cele mai interesante formaţii de tineret din Berlin), iar din 2004 cu Junge Deutsche Philharmonie.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri