Lucrări în incinta și în jurul bazelor sportive administrate de CSM Oradea

Bazele sportive aflate în administrarea CSM Oradea și-au oprit complet activitatea în cursul lunii martie anul curent. Aceasta a fost una dintre măsurile luate ca urmare a instaurării stării de urgență pe teritoriul României, alături de alte măsuri dispuse de autoritățile române în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului.

În perioada scursă de la închiderea celor două stadioane (Iulia Bodola și Motorul), a celor două bazine (Ioan Alexandrescu și Crișul), respectiv a bazei sportive Arena Antonio Alexe (sala de sport, de forță și terenurile de tenis), s-au efectuat mai multe lucrări în incinta acestora.

În primă fază toate bazele sportive au fost supuse unui proces de dezinfecție. Această măsură a fost necesară pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire al sportivilor, respectiv de al personalului care asigură buna desfășurare și funcționare a activității atunci când aceasta va fi reluată.

Totodată, vremea bună a permis desfășurarea unor lucrări în incinta și în jurul bazelor sportive amintite. Este vorba despre activități de înlocuire a gazonului la terenurile de fotbal, respectiv lucrări specifice în celelalte baze sportive. Nu au lipsit nici activități de reparare acolo unde a fost necesar acest lucru. De asemenea, s-au plantat pomi în jurul terenurilor de tenis și lângă parcarea de la Arena Antonio Alexe.

Distribuie informația
Alte știri