Lucrări pe strada Bihorului și la viaductul de pe drumul expres

Se lucrează intens la viaductul drumului de legătură care va prelungi drumul expres până la DN19 spre Satu Mare.
Cele 24 de grinzi la viaductau fost deja montate între cele două culei, diferența până la cele 120 necesare sunt estimate să ajungă tot câte 12 de grinzi pe săptămână, spune viceprimarul Florin Birta. Alte 12 grinzi urmează a fi montate pe parcursul zilei de miercuri, 13 noiembrie.

Drumul are o lungime de 2.823 de metri, din care un viaduct de 246 metri. Au fost forați 92 de piloți la cel puțin 20 de metri adâncime în pământ, pentru a susține cele 9 pile și cele două culei.

Legat de lucrările de pe strada Bihorului, aici până la finalul acestei săptămâni va fi asfaltată porțiunea de drum de la podul care este în zona blocurilor ANL până la intersecția cu strada Ion Bogdan. La intersecția cu strada Ion Bogdan se va amenaja un sens giratoriu, după care acest drum trebuie continuat cu modernizarea lui până la viitorul sens giratoriu care se va intersecta cu continuarea drumului expres. În funcție de condițiile meteo, din această toamnă drumul va fi continuat și se va lucra pe această porțiune până vremea va permite acest lucru, a promis viceprimarul Birta.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri