Lucrările de reparații a instalațiilor interioare de alimentare cu energie termică trebuiesc finalizate la Oradea

Foto: somaxtv.com

În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând cu data 21 august 2023, Termoficare Oradea S.A. va realiza probele de etanșeitate a tuturor rețelelor de distribuție a punctelor termice.

Rugăm consumatorii Termoficare Oradea SA să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații in apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Reamintim că lucrările de reparații la instalațiile interioare ale imobilelor se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru finalizarea intervențiilor fiind 20 august 2023.

Pentru informații suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de WhatsApp:  0754067862.

Distribuie informația
Alte știri