Lucrarile la Autostrada Bors-Suplacu de Barcau se reiau de luna viitoare. VIDEO-Vezi cum arata acum traseul pe care va trece autostrada

Directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor, a anuntat ieri in timpul vizitei in Bihor că proiectul de execuție ar putea fi predat in cateva zile constructorului. Inainte de asta, pe 6 iulie va fi analizat în comisia tehnico-economică a CNADNR.

Proiectul pentru tronsonul 3C al autostrăzii Transilvania, era dintre cele blocate și care păreau să nu aibă nicio șansă la începutul anului.
Autoritatile sustin ca documentul trebuia verificat pentru ca era foarte vechi, s-au schimbat normele de proiectare, iar lucrările s-au deteriorat.

Termenul de finalizare al tronsonului este de 24 de luni iar conducerea CNADR sustine ca nu exista probleme de finanțare.

 

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri