Lucrarile noului parc destinat atât loisirului, cât și activităților sportive din Oradea, incep săptămâna viitoare

Primăria Oradea urmărește realizarea unui parc destinat atât loisirului, cât și activităților sportive, suprafața urmând să fie plantată cu arbori și arbuști care să ofere atât o protecție sonoră şi acustică, cât și protecție împotriva radiațiilor solare.

Investiția din Salca III e de 3,6 milioane de lei fără TVA, termenul de execuție a lucrărilor fiind de 6 luni. Se va amenaja o suprafață de cca. 13.000 mp, situată între strada Meiului și Centrul de Afaceri Trade Center. Parcul va fi dotat cu 3 terenuri de tenis, 2 de baschet şi unul de minifotbal, toate având spaţiul de siguranţă inclus. Se vor amenaja de asemenea şi 3 terenuri de tenis de masă.

Accesul se va face dinspre strada Meiului, iar aleile pietonale vor fi concepute unitar cu cele din Parcul Salca I și Parcul Salca II. Parcul va fi dotat cu 3 fântâni cu apă potabilă, racordate la rețeaua stradală urbană, 2 toalete ecologice situate pe o platformă de beton, protejată vizual față de stradă cu un panou din lemn, bănci, coșuri de gunoi, 4 panouri de informare. Totodată, vor fi amenajate pergole, foișoare și peluze. In cadrul investiției sunt cuprinse și lucrări de canalizare menajeră, canalizare pluvială, alimentare cu apă și rețele de irigare.

Distribuie informația
Alte știri