Lucrările pentru realizarea accesului în Piațeta Independenței din Oradea, aproape de finalizare

Lucrările care vor permite accesul în Piațeta Independenței sunt aproape de finalizare. Până la finalul săptămânii viitoare, pietonii vor avea acces în piațetă.

Noua infrastructură va permite un flux mai bun al pietonilor, va spori siguranța acestora și va contribui la estetica generală a zonei. De asemenea, noul acces este proiectat să fie accesibil pentru toate categoriile de persoane, inclusiv pentru cele cu dizabilități, asigurând astfel o incluziune socială sporită.

În această perioadă de desfășurare a lucrărilor, este posibil ca cetețenii să se fi confruntat cu anumite inconveniente. Primăria își cere scuze pentru tot disconfortul cauzat. Am încercat să minimizăm impactul asupra traficului pietonal și auto și vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă.

Piațeta Independenței este un punct central al comunității orădene și ne dorim să fie un loc primitor, accesibil și plăcut pentru toți locuitorii și vizitatorii noștri. Suntem convinși, de asemenea, că acest nou spațiu pietonal va deveni rapid o parte integrantă a vieții cotidiene a orașului și că va aduce un plus de confort și siguranță tuturor celor care îl vor folosi, potrivit comunicatului de presa remis oradeaindirect.ro.

Distribuie informația
Alte știri