VIDEO : Lume, lume…Serbarile Cetatii Oradea, in haine medievale, debuteaza miercuri. PROGRAMUL COMPLET

La aceasta editie, care dureaza 5 zile, accent se va pune pe lupte medievale, teatru pentru copii , jonglerii cu foc, demonstratii de tir cu arcul dar si pe ateliere mestesugaresti interactive.

Pe data de 1 iulie, la ora 17 oradenii sunt asteptati la o parada medievala pe traseul; platoul din fata Magazinului Crisul, Corso ,Piata Unirii, Str Independentei, Parcul 1 Decembrie , Cetatea Oradea. Programul manifestarii va fi anuntat prin oras si de tobosarul Cetatii Sighisoara.

Nu vor lipsi nici concertele. Oferta muzicală ii vizeaza atat pe iubitorii de muzică clasică cat si pe pasionaţii de muzică medievală şi rock.

Bugetul alocat evenimentului e de 100 de mii de lei la care se adauga si sponsorizari.

program cetate

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri