Lumina s-a stins, muzica s-a oprit…A început demontarea chioșcului de flori din Parcul Libertății

Asociația Cultură în Mișcare vrea să transforme într-o altfel de stație de autobuz chioșcul de flori din Parcul Libertățiii, rămas fără stăpân după ce proprietarul lui, Marius Sabău, a decis să emigreze. Demontarea construcției a început joi. Chioșcul va fi mutat din Oradea în satul Parhida acolo unde va îndeplini rolul unei inedite stații de autobuz in care copiii să aștepte cu drag microbuzul școlar si din care sa plece cu un zambet larg pe fata, in care se vor găsi cărți și vor fi organizate mini spectacole.

Azi am inceput demontarea chioscului. Nu fiti tristi, il ducem intr-un loc unde va fi apreciat si unde va avea o viata mai buna. Va fi „Statie de bucurie” pentru copiii din Parhida, a scris inițiatorul demersului, Flavius Bunoiu, pe Facebook.

Deocamdată s-au demontat accesoriile si s-au făcut pregătirile pentru scoatere cupolei si a partilor vitrate, s-au indepartat instalatiile electrice, ghirlandele colorate de becuri, sistemul de sonorizare, clima și o parte din marchizele chioscului. Urmeaza evaluarea echipei care va demonta si transporta chioscul, pentru cupola fiind necesara o macara.

Donatiile pentru punerea în practică a acestui proiect pot fi facute prin virament bancar catre Asociaţia Cultură în Mişcare, Oradea, str Republicii nr. 3-5, CIF 28097125. IBAN RO29WBAN00991V069878RO01 Banca Intesa Sanpaolo Romania S.A. sau in numerar sub forma de contract de sponsorizare, donatie. Pentru orice alte informatii puteți scrie la adresa la flavius.bunoiu (@) gmail.com sau suna la numărul 0751 254 234

Asociatia va va pune la dispozitie situatia sumelor stranse cat si a cheltuielilor facute.

Distribuie informația
Alte știri