Luna august 2018, cea mai bună din existența Aquaparkului Nymphaea

Aquaparkul Nymphaea, cel mai mare complex acvatic din Vestul României, a împlinit în 10 septembrie 2019 doi ani de funcționare, perioadă în care a crescut pe toate planurile, atât din punct de vedere al încasărilor, cât și al numărului de vizitatori.

“Dacă în primul an de funcționare, 10 septembrie 2016 – 9 septembrie 2017, Aquaparkul Nymphaea a înregistrat încasări de 16 milioane lei și un număr de aproximativ 300.000 vizitatori, în cel de-al doilea, 10 septembrie 2017 – 10 septembrie 2018, valoarea încasărilor a crescut cu aproximativ 28%, ajungând la aproape 21 milioane lei. De asemenea, în al doilea an, a crescut și numărul de vizitatori cu aproximativ 17%, peste 350.000 de persoane trecându-ne pragul în această perioadă”, precizează directorul ADP Oradea, Liviu Andrica.

El sustine că luna august 2018 a fost cea mai bună din existența Aquaparkului, fiind înregistrate încasări de 5,1 milioane lei, prin urmare peste 1 milion de euro, și un număr de peste 80.000 de vizitatori, multi dintre ei din diaspora sau din alte provincii ale țării.

Pentru a evita formarea cozilor și odată cu ele crearea de neplăceri vizitatorilor, conducerea ADP Oradea a recomandat pe toate căile de comunicare achiziționarea biletelor online. “Dacă înainte era nevoie de peste o oră ca să intri în complex, astăzi, în maximum o oră după ce te-ai așezat la rând, chiar dacă sunt 1.700, ai intrat în Aquapark. Pentru îmbunătățirea sistemului de acces am creat încă o casă online. Mai mult, am înființat două puncte de încărcare a brățărilor în interior”, spune Liviu Andrica.

Pentru a optimiza comunicarea cu vizitatorii complexului, începând din acest sezon estival, la intrarea în Aquapark a fost deschis un birou de informații, aflat la dispoziția clienților minimum 12 ore pe zi, iar un număr de telefon a fost pus la dispoziție pentru facilitarea achiziționării biletelor online, precum și pentru obținerea oricăror altor informații legate de funcționarea Aquaparkului.

Odată încheiat acest sezon estival, Administrația Domeniului Public a început deja pregătirile pentru sezonul viitor, fiind deja achiziționate aproximativ 1.000 de noi șezlonguri și 500 de scaune de platic. De asemenea, se dorește îmbunătățirea activității de divertisment, și anume organizarea, începând de anul viitor, lunar sau chiar săptămânal, a unor spectacole, precum și aducerea unor animatoare. Toate acestea, pentru ca vizitatorii să petreacă o zi sau un sejur de neuitat la cel mai mare Aquapark din nord-vestul țării. Pentru asta au la dispoziție cele 15 bazine de înot și relaxare atât în exterior, cât și în interior, 10 tobogane, structuri de joacă speciale pentru copii, șapte saune, saloane de masaj, baie turcească, salon pentru bronzat și terenuri de sport.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri