Luna august aduce la Oradea un turneu de volei pe nisip, după 10 de ani de pauză

Oradea găzduiește anul acesta, pentru prima dată, un turneu de volei pe nisip în zona centrală a orașului. Oradea Beach Volleyball Tournament se va desfășura în perioada 10-13 august, în Piața Regele Ferdinand, în fața Teatrului de Stat Oradea.

Timp de 4 zile, în centrul orașului, pasionații de volei vor găsi o mică plajă amenajată special pentru ei. Turneul se adresează jucătorilor profesioniști, iar înscrierile au fost finalizate deja. Pe tabloul competițional vor putea participa 16 echipe la Feminin și 20 de echipe la Masculin.

Oradea Beachvolley Tournament  promite momente spectaculoase pe terenul de joc și o atmosferă incendiară în tribune. Pasionații acestui sport și suporterii își vor putea demonstra sprijinul și entuziasmul din tribune, în timp ce urmăresc jocurile pline de forță, tehnică și pasiune.

„Este onoarea noastră să le facem o astfel de bucurie orădenilor, ca după 10 ani de când aici nu a mai fost organizat un astfel de turneu, să putem să aducem în Piața Regele Ferdinand, în premieră, un teren de volei pe nisip. Și nu orice teren, ci unul omologat de Federația Internațională de Volei, conceput la cele mai înalte standarde. Pe astfel de terenuri se desfășoară campionatele mondiale. Vă așteptăm, așadar, să ne bucurăm împreună de reîntoarcerea acestui sport în Oradea, cu un turneu care, vă promitem, va merita din plin fiecare rând de aplauze!”, spun organizatorii.

Turneul pune în joc premii în valoare totală de 4.000 de euro.

Programul complet al turneului și echipele participante vor fi anunțate în curând pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/oradeabeachvolley. Oradea Beachvolley Tournament este un turneu de volei pe nisip, organizat de AVO Academia de Volei Oradea și EcoSport, în co-organizare cu Prima Residence și în parteneriat cu Visit Oradea, sub egida Federației Române de Volei și acreditat de către Confederația Europeană de Volei și Federația Internațională de Volei.

Distribuie informația
Alte știri