Luna iulie va fi un coşmar pentru pasagerii companiilor Ryanair şi EasyJet. Asta din cauza grevelor 

Sindicatele companiei Ryanair au anunţat alte 12 zile de grevă în cea de-a doua jumătate a lunii iulie. În cele 6 zile de până acum au fost anulate 200 de zboruri, iar alte aproape o mie au avut întârzieri. Insoţitorii de zbor sunt nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile de lucru.

Vor afectate cursele Ryanair programate în perioadele 12-15, 18-21 şi 25-28 iulie de pe 10 aeroporturi spaniole dar şi din Franţa, Belgia, Portugalia şi Italia. Pasagerii notificaţi cu cel puţin două săptămâni înainte de anularea curselor nu vor avea dreptul la despăgubiri, în schimb ceilalţi pot primi între 250 şi 600 de euro, în funcţie de distanţe şi numai dacă fac o solicitare în scris companiei.

Şi compania aeriană EasyJet a anulat jumătate din cursele care ar fi trebuit să plece, sâmbătă, de pe aeroportul din Malaga. În acest sfârşit de săptămână au fost anulate în jur de 20 de zboruri.

Angajaţii EasyJet care operează pe aeroporturile din Barcelona, Malaga şi Palma de Mallorca vor protesta de pe 15 până pe 17 iulie şi din 29 până pe 31.

Distribuie informația
Alte știri