Luna mai aduce la Oradea artiști consacrați ai momentului în cadrul evenimentului City Opera 2017

Laura Bretan este cea mai tânără cântareață nominalizată la Chicago Music Awards. Are doar 15 ani dar poseda o voce matură de operă cu care a castigat ”Românii au talent”și a ajuns in finala”America’s got talent”.

Laura Bretan spune ca harul cu care e inzestrata l-a descoperit in urma cu 3 ani , iar pentru ea a fost ca un miracol de Craciun. In spectacolul de vineri, 5 mai, va interpreta mai multe arii din opere celebre. Va concerta pentru prima dată în Oradea alături de soprana Diana Oros, tenorul Sorin Lupu și basul Geani Brad , alături de corul și Orchestra PROART sub bagheta dirijorilor Ovidiu Niculaș si Adrian Morar.

Melomanii vor putea audia fragmente din operele lui Mozart, Verdi, Puccini, fragmente din musical-uri celebre dar și muzica de film. Concertul este programat pentru vineri, 5 mai, incepand cu ora 20:30, în Cetatea Oradea. In caz de vreme nefavorabila evenimentul va fi gazduit de Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pretul unui bilet variaza intre 30 si 120 de lei si poate fi achizitionat de la Agentia Filarmonicii sau inainte de inceperea concertului.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri