Luna mai dedicata colaborarii Scoala-Familie-Comunitate! Campania Liceului „Don Orione”

Liceul „Don Orione” împreună cu instuții din comunitatea orădeană deruleaza o serie de evenimente pe întreaga perioadă a lunii mai.

În cadrul campaniei intitulate “Luna mai o dedicăm colaborării Școală-Familia-Comunitate!” se vor desfășura atât cursuri pentru cadrele didactice, cât și activități pentru elevi și părinți. „Părinții vor fi cei care vor susține activități de Dirigenție alături de profesorii de la clasă, dar și workshop-uri pentru elevi, pe diferite teme de interes.

O altă categorie de activități se vor derula în cadrul Școlii de parenting a Liceului „Don Orione”, care în data de 24 mai 2017, de la ora 17.00 va aborda tema Vorbe spuse copilului meu. Scopul acestei întâlniri va fi de a identifica mijloacele de comunicare optime și eficiente pe care părinții ar trebui să le adopte în relație cu propriul copil.”, afirmă psihologul școlar Ioana Drugaș.

Șirul de activități va fi încheiat în 8 iunie 2017, prin organizarea unei piese de teatru în aer liber, intitulată „Sofia a ales!”, al cărei scenariu și distribuție sunt asigurate de către elevi, părinți, studenți și cadre didactice.

„Tinerii sunt comoara cea mai de preţ a familiei şi a societăţii. După modelul în care sunt educaţi şi mediul în care cresc, ei vor fi soarele sau furtuna zilei de mâine.Prin această campanie dorim să ne asigurăm de faptul că ei vor fi soarele societății noastre!” afirmă directorul Liceului „Don Orione”, prof. Alexandru Stoica.

Distribuie informația
Alte știri