Luni, 24 iunie, încep alegerile pentru preşedinţia USR. Un orădean este în cursă

Pe 24-25 iunie are loc turul 1 al alegerilor din USR, cu posibilitatea unui tur 2 pe 27-28 iunie, dacă nu e ales un câștigător din primul.

Orădeanul Cristian Seidler a susținut că în cursa pentru președinția USR au mai rămas patru oameni: el, Elena Lasconi, Radu Hossu și Vasile Filip.

Seidler a mai spus că se vede pe el președintele USR și pe Elena Lasconi, candidata partidului la prezidențiale.

Întrebat de ce membrii USR ar trebui să-l voteze pe el și nu pe Lasconi, principala sa contracandidată, Seidler a răspuns: „Eu sunt deputat, sunt în București, Elena Lasconi e primar în Câmpulung. Eu nu vreau să candidez la prezidențiale, o sprijin pe Lasconi, ea vrea să candideze la prezidențiale în numele USR. Eu sunt mai vechi în partid și cunosc mai bine structura partidului, de asta pot să asigur mai bine spatele organizatoric, în timp ce Elena trebuie să fie în campanie și precampanie”.

El a respins apoi ipoteza că într-o astfel de situație ar exista doi poli de putere în USR – el și Lasconi.

 „Nu e ca și cum îmi doresc altceva decât succesul Elenei Lasconi la prezidențiale și succesul USR la parlamentare”.

Cristian Gabriel Seidler a absolvit Colegiul Național Emanuil Gojdu (1999) și mai apoi Facultatea de Științe Juridice din Oradea (2003). A fost liderul studenților la drept din ELSA România. Și-a continuat activitatea de voluntariat prin intermediul Rotaract Club. A urmat cursuri în domeniul resurselor umane, dezvoltând o carieră de peste 10 ani în acestă branșă.

Cristian Seidler este acum deputat de București la al doilea mandat. În legislatura 2016-2020, a fost membru în comisia de muncă a Camerei Deputaților. A inițiat legea de abrogare a pensiilor speciale ale parlamentarilor și a obținut, prin lege, publicarea de două ori pe an a tuturor veniturilor salariale ale angajaților la stat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri