Luni încep primele probe la BAC. Peste 3.100 de elevi din Bihor, așteptați la probele de competențe

Emoții pentru 3595 de absolvenți de liceu din Bihor! Examenul de Bacalaureat 2022 începe luni, 6 iunie, cu proba A (evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română), care se desfășoară până miercuri.

Peste 3 100 de candidați din Bihor sunt înscriși la prima probă. Aceasta vizeaza nivelurile de competență lingvistică de comunicare orală în limba română, respectiv: utilizator mediu, utilizator avansat și utilizator experimentat.

Va urma, între 8 și 9 iunie – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, între 9 și 10 iunie -evaluarea competențelor digitale și între 13 și 15 iunie – evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Examenele scrise ale Bacalaureatului vor debuta pe 20 iunie, cu proba la limba română. Pe 22 iunie este programată proba scrisă obligatorie a profilului, iar pe 22 iunie cea la alegere. În ziua următoare, pe 23 iunie, va avea loc examenul scris la limba maternă.

Notele la probele scrise vor fi afișate pe 27 iunie, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, între orele 12 și 18. Rezultatele finale se vor afișa pe 1 iulie.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri