Luptă contra cronometru a pompierilor bihoreni pentru stingerea unui incendiu violent în Diosig

În cursul nopții de marți spre miercuri, 29 decembrie a.c., pompierii Stației Săcueni au intervenit pentru stingerea unui incendiu violent, care a cuprins o locuință situată pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Diosig.

Apelul care sesiza producerea evenimentului, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 02.08, moment în care, la adresa indicată au fost mobilizate trei echipaje pompieri militari din cadrul Stației Săcueni, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Diosig, care a intervenit cu o autospecială de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, ardea generalizat casa construită pe aproximativ 40 de metri pătrați, locatarii acesteia reușind să se autoevacueze la timp.        Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, însă flăcările au afectat întreaga locuință. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un cablu electric defect.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri