„Magic Bellydance Festival Romania “-Festival International de dans oriental la Oradea. Comunicat

In cadrul festivalului vor avea loc work-shop-uri seminarii de dans), prezentare de moda cu costume orientale, seara de dans si multe surprize.

Pe data de 7 decembrie, ora 17.00 vom tine un seminar cu muzica live ca si anul trecut, avandu-l invitat special pe Tareq Adam, cel mai renumit interpret de muzica orientala din Romania. Seminarul va dura 2 ore, iar coregrafia va fi explicata pas cu pas de Alya –instructor/coregraf din Oradea.
Urmatorul seminar incepe de la 19.30 cu invitatul nostru special din Egipt, Mahdy Emara. Ne va incanta cu prezenta lui si va preda un dans folcloric egiptean. Locatia seminariilor: Piata 1 Decembrie , nr 16

Pe data de 8 decembrie ora 18.00 va avea loc GALA SHOW, adica spectacolul grandios cu invitati de pretutindeni- Mahdy Emara ( Egipt) ,Viktoria ( Ucraina), Kitti Dinasma Fashion (Hungary) Tareq Adam ( cantaret/ interpret Iordania) dar si alti invitati din Ucraina, Bucuresti, Ungaria, Iasi, Cluj Napoca si multe alte orase. Locatia spectacolului este Filarmonica De Stat Oradea (Str Moscovei ,nr 5).

Scopul acestui festival international este de a promova si la noi in tara arta dansului oriental, spectatorii vor urmari astfel un spectacol complex de muzica si dans oriental in stil traditional dar si cu influente moderne.

Pe data de 9 decembrie, Viktoria din Ucraina ne va tine un seminar de la ora 11.00 iar Mahdy Emara va inchide sesiunea seminariilor de la ora 13.30 cu dansuri folclorice egiptene. La seminarii este bine venita orice persoana doritoare sa studieze arta dansului oriental cu profesori de talie internationala. ( nivel incepator/avansat sau profesori)

Festivalul este organizat de Alya (instructor/ coregraf) & scoala ei de dans Orientalya Dance Academy.
Pret Bilet Spectacol 25 lei. Detalii si bilete: Fb. Magic Bellydance Festival Oradea /Fb. Alya Bellydance/ Tel. 0751 844 426

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri