Magic Show în Amfiteatrul din Cetate, primul spectacol în aer liber al Trupei Arcadia

Teatrul Arcadia invită spectatorii mici și mari la primul spectacol în aer liber! Sâmbătă, 6 iunie, copiii sunt așteptați în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, la Magic Show. Un spectacol plin de culoare și haz, presărat cu trucuri magice și dedicat întregii familii, este oferit de actorul Șerban Borda.  

Magic Show deschide seria de spectacole pe care Teatrul Arcadia le-a pregătit pentru publicul fidel cu o producție unică de iluzionism și divertisment care va cuceri spectatorii de toate vârstele. Spectacolul va începe la ora 11.00 și are o durată de 45 de minute.

Datorită condițiilor actuale, pentru maxima siguranță a spectatorilor și pentru bună desfășurare a evenimentului, rugăm publicul să ia în calcul câteva reguli, după cum urmează:
Biletele se vor vinde doar la fața locului, începând cu ora 10.00
Înainte de a ajunge la masa organizatorilor, spectatorilor li se va lua temperatura, prin termoscanare
După achiziționarea biletelor, publicul va fi condus de către organizatori în interiorul amfiteatrului, și direcționat spre locurile marcate regulamentar, în vederea respectării distanței obligatorii de doi metri.
Spațiul în care se va desfășura evenimentul, va fi delimitat; locurile se vor ocupa în ordinea sosirii
Pentru o bună organizare și pentru evita aglomerația, accesul în amfiteatru va fi posibil doar în intervalul orar 10.00-10.45.
Numărul de locuri disponibile este limitat la 70 de persoane.
Spectatorii mici și mari sunt rugați să poarte mască pe durata spectacolului.


Alte știri