Mai bine mai târziu…Centura oraşului Săcueni va fi finalizată

„Luni, 30 septembrie, a fost semnat contractul „Proiectare și execuție pentru remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul Varianta de Ocolire Săcuieni” ce are o lungime totală de 7,623 km. Obiectivul contractului îl reprezintă remedierea lucrărilor existente și finalizarea celor rămase în execuție la centura orașului Săcuieni cu desprindere din DN19, intersectarea cu DJ767A și DN19B și revenirea pe DN19.

Contractul a fost semnat între CNAIR S.A., prin DRDP Cluj, în calitate de Beneficiar și S.C. ANTREPRIZĂ DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI ARL CLUJ S.A., în calitate de Antreprenor. Proiectul are o valoare de 42.835.606,04 LEI de fără TVA, având alocată o perioadă de execuție de 12 luni, iar perioada de garanție se întinde pe 36 de luni”, conform comunicatului remis de Instituţia Prefectului Bihor.

Asociatia Pro Infrastructura a publicat o filmare completă din dronă cu Varianta de Ocolire Săcueni, pe DN19, între limita de nord spre limita de sud a centurii.

„Proiectul este o altă rușine națională: contractul inițial pentru cei 7,62 km a fost semnat în 2011 și trebuia dus la bun sfârșit în 2013, dar a fost reziliat în 2015 la stadiul de aproximativ 50%”, arata Asociatia Pro Infrastructura in postarea care insoteste materialul video.

Distribuie informația
Alte știri