Mai multe oferte pentru construirea spitalului de boli infecțioase și pneumologie de pe str. Vlădeasa din Oradea

Termenul de depunere a ofertelor pentru licitația privind serviciile de proiectare și execuție a noului spital de boli infecțioase și pneumologie de pe str. Vlădeasa s-a încheiat luni, 23 ianuarie, fiind depuse trei oferte. Va urma procedura de evaluare a acestora.

Licitația deschisă a vizat „Achiziția serviciilor de proiectare și execuției a lucrărilor pentru obiectivul de investiții: CONSTRUIRE SPITAL BOLI INFECTIOASE ȘI PNEUMOLOGIE, DISPENSAR TBC ȘI FUNCȚIUNI CONEXE”, cod unic 4230487/2022/50.

Valoarea estimată este 391.822.181,77 lei (fără TVA).

Noul spital de boli infecțioase și pneumologie, care urmează să fie ridicat pe str. Vlădeasa din Oradea, a fost aprobat spre finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, unitatea spitalicească fiind una dintre cele 27 de unități din țară care vor fi construite cu bani din PNRR.

Acesta urmează să fie construit pe un teren de 2,5 hectare de pe strada Vlădeasa, el fiind proiectat să corespundă tuturor cerințelor secolului XXI. Construcția se va ridica pe 4 etaje, va avea minimum 218 paturi pentru spitalizarea continuă a pacienților (ce vor putea fi suplimentate la 295 de paturi, în funcție de necesități). La acestea se adaugă 20 de paturi în regim de spitalizare de zi și 11 paturi pentru terapie intensivă, ajungându-se la un total de minimum 249 de paturi și maximum 326 de paturi.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, 33 de operatori economici s-au arătat interesați, aceștia fiind grupați în trei oferte:

1. Asocierea formată din CONSTRUCȚII  ERBASU S.A – lider de asociere,  TERRA GAZ CONSTRUCT SRL – asociat 1 și CONCELEX S.R.L – asociat 2, având 9 operatori economici cu rol de subcontractanți/terți susținători

Distribuie informația
Alte știri