Mai multe parcuri din oras au fost dotate cu aparate de joaca noi

În cursul lunii august, Primăria Oradea a montat un număr de 35 aparate de joacă în mai multe parcuri de pe raza municipiului Oradea.

Au fost montate complexe de joacă cu 5 tobogane și 2 leagăne, complexe cu 3 tobogane și 2 leagăne, leagăne cu două locuri cu protecție pentru copiii mici, leagăne simple cu două locuri, balansoare cu două locuri, tobogane drepte și carusele cu 6 locuri.
Aparatele de joacă au fost cumpărate de la firma SC Dupex SRL, în urma procedurii de achiziție publică derulată în luna iulie, valoarea contractului de achiziție fiind de 96.977 lei.

Amplasamentele pe care au fost montate aceste aparate de joacă sunt: Parcul Onisifor Ghibu, Parcul 22 Decembrie, str. Italiană – blocurile Z6, Z7, Z8 și Z9 (locație nouă), str. Lăpușului, Principatele Unite, str. George Călinescu, zona Feldioarei, str. Secarei (locație nouă), Parcul I.C. Brătianu, str. Aluminei nr. 37 A (locație nouă), str. M. Sadoveanu (în spate la Pigalle), str. Sovata nr. 11 bl PB 25, str. Iza 23 (locație nouă), str. Grigore Moisil nr. 5, str Liliacului.

Până în prezent, pe toată raza municipiului, Primăria Oradea a amenajat 106 spații de joacă pentru copii.

Distribuie informația
Alte știri